ENDÜSTRİYEL ALANLARI YENİDEN BELİRLEYEN YAPI SİSTEMLERİ

Endüstriyel Çadırlar

ÜRETİM ÇADIRLARI
BAKIM ÇADIRLARI
ONARIM ÇADIRLARI
LOJİSTİK ÇADIRLARI
DEPO ÇADIRLARI
ŞANTİYE ÇADIRLARI

ENDÜSTRİYEL ALANLARI YENİDEN BELİRLEYEN YAPI SİSTEMLERİ

RÖDER, endüstriyel ihtiyaçlara özel kısa veya uzun vadeli, lokasyondan bağımsız mekan çözümleri sunuyor. S-Line, M-Line, H-Line ve T-Line serileri projeye özel çözümler sunarak, ihtiyaçlar doğrultusunda uyarlanabiliyor. İstenildiğinde hiçbir malzeme kaybı olamadan taşınabilen yapılar yer değişikliklerini de bu sayede hızlı ve ekonomik bir şekilde mümkün kılıyor.

Endüstrinin uzun süreli ortağı olan RÖDER, planlamadan lojistik ve montaja, aksesuarlar ve altyapı dahil anahtar teslim yapı çözümlerine kadar tüm hizmetleri tek bir kaynaktan sunuyor. RÖDER, sizinle modüler alan çözümleri geliştiriyor, ve böylece sayısız genişleme seçeneği sunuyor.

CADDY HALL, İSVİÇRE

RÖDER Grup İsviçre tarafından hayata geçirilen projede, 20 metre genişlik ve 35 metre uzunluga sahip H-Line Serisi kapalı alan çözümü kullanılmıştır. Yapıda ısıtma ve soğutma masraflarında tek kat brandalı yapılara göre %50 oranında tasarruf sağlayan Thermo-Roof çatı sistemi uygulanmıştır. Cehpe kaplamalarında ise yine ısı yalıtımı ve güvenlik sağlayan sandviç panel cehpe sistemi kullanılmıştır. Yapının personel ve araç giriş çıkışları ihtiyaçlar doğrultusunda konumlandırılmıştır.

Alan 700m2
Yapı Sistemi 1
Kurulum Süresi 1 Hafta
Uzunluk 35m

ERİKLİ NESTLE, BURSA

Erikli Nestle Su Üretim Tesisleri'nde RÖDER T-Line Serisi yapı sistemi tercih edilmiştir. Depolama amacıyla çelik makaslı konstrüksiyon ile kurulan sistem toplam 4200 m²'lik alan kaplamaktadır. Yapıların arasındaki geçişler alüminyum konstrüksiyonlu tünel çadır sistemleri ile sağlanmıştır. Kurulumu 4 hafta süren proje, beton zemin, temel aydınlatma, havalandırma, acil çıkış ve yüksek hızlı PVC kapı uygulamaları ile anahtar teslim sunulmuştur.

Alan 4.200m2
Yapı Sistemi 3
Kurulum Süresi 4 Hafta
Uzunluk 210m

FRANKEN BRUNNEN, ALMANYA

Almanya’nın en büyük ambalajlı su üreticisi Franken Brunnen üretim tesislerinde 3 adet 30 metre genişlik ve 90 metre uzunluğa sahip H-Line Serisi kapalı alan çözümü kullanılmıştır. Yapıda ısıtma ve soğutma masraflarında tek kat brandalı yapılara göre %50 oranında tasarruf sağlayan Thermo-Roof çatı sistemi uygulanmıştır. İhtiyaçlar doğrultusunda hızlı açılır kapılar ve yükleme rampaları konumlandırılmıştır.

Alan 8.100m2
Yapı Sistemi 3
Kurulum Süresi 6 Hafta
Uzunluk 90m
Üretim Çadırları

Üretim Çadırları

Endüstriyel alanlarda üretim yapılan yerler için tercih edilen üretim çadırları, kapalı alan ihtiyaçlarını eksiksiz olarak karşılamasıyla dikkatleri üzerine çeker. Düşük maliyetli olması sebebiyle ilgi gören bu çadır sistemleri, birbirinden farklı endüstriyel alanlarda üretim amacıyla kullanılabilir özelliktedir. Bu yönüyle pratik ve avantajlı çözümler olarak karşımıza çıkar. Özellikle izolasyonlu ve izolasyonsuz seçenekleriyle farklı ihtiyaçlara ve beklentilere yanıt verecek kapasitededir. Olumsuz hava şartlarında dahi üretimin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan bu ürünler, çok çeşitli ek donanımlarla ideal koşulların oluşmasına imkan tanır. Böylece betonarme yapılarla uğraşmadan istenen yerde istenen zamanda üretim çadırları kurmak mümkün olur. Üretimin kesintisiz olarak yapılmasına olanak sunan bu çadırların ebatları da farklılık gösterir. Bu sayede istediğiniz boyutlarda ve özelliklerde seçeneklere ulaşmanız mümkün olur. İhtiyaçlarınıza yönelik uygun üretim çadırları için bizden destek alabilirsiniz.

Bakım Çadırları

Bakım Çadırları

Birbirinden farklı alanlarda bakım amacıyla kullanılan bakım çadırları, özellikle çeşitli araçların ve aletlerin bakım ihtiyaçlarının sorunsuz bir şekilde karşılanması amacıyla kullanılır. Bu tarz çadır sistemleri aklınıza gelebilecek çok çeşitli endüstriyel aletlerin bakım sürecinde de büyük kolaylık ve pratiklik sunar. Az bileşenden oluşan ve nakliyesi oldukça kolay olan bakım çadırları, kapalı alan ihtiyaçları için ekonomik çözümler sunmasıyla da dikkatleri üzerine çeker. İstediğiniz yere zahmetsizce taşıyabileceğiniz bu çadırlar, kolaylıkla montaj edilebilir olduğu için de maksimum memnuniyet yaratır. Uygun fiyatlar üzerinden üstün kaliteye ulaşmanıza imkan tanıyan bu çadırlar için bizimle iletişime geçebilir, hızlı teslimat hizmetimizden yararlanarak kısa sürede bakım işlemlerini güvenli bir şekilde yapmaya başlayabilirsiniz.

Onarım Çadırları

Onarım Çadırları

Endüstriyel alanlarda bakım işlemlerinin yanı sıra çok çeşitli amaçlarla onarım işlemleri de gerçekleştirilir. Bu tür onarım süreçlerinde ise güvenli ve kapalı alanlara ihtiyaç duyulur. Kısa sürede onarım işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz kapalı alan çözümleri için onarım çadırlarından yararlanabilirsiniz. İstediğiniz ölçülerde talep edebileceğiniz çadırların geniş kullanım alanı sunan seçenekleri mevcuttur. Bu sayede ihtiyaçlarınız ve beklentileriniz doğrultusunda tercihler yapabilir, istediğiniz donanım seçeneklerini tercih ederek onarım çadırınızı kusursuz hale getirebilirsiniz. Zengin seçenek yelpazesini bünyesinde barındıran bu çadırların tümünün kalıcı yapıya dönüşebilme özellikleri de mevcuttur. Böylece daimi çadır ihtiyaçlarınızı ekonomik çözümlerle karşılayabilir, bütçenizi korumanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. 40 metreye kadar genişlik imkanı sunan çadırlardan çok daha minimal tasarımlara kadar aradığınız her şeye firmamızın sunduğu olanaklardan faydalanarak sahip olabilirsiniz.

Lojistik Çadırları

Lojistik Çadırları

Lojistik alanından yaygın olarak kullanılan çadırlar; özellikle depo ve hangar gibi alanlar için büyük bir ihtiyaç haline gelir. Düşük maliyetli olması sebebiyle dikkatleri üzerine çeken ve sıklıkla tercih edilen lojistik çadırları, belirli bir alanı kapatarak ihtiyaç duyulan yeri sizlere sunar. Böylece mevcut eşyaları güneş ve yağmur gibi olumsuz hava şartlarından koruma imkanı bulursunuz. Hızlı kurulumu ve ekonomik fiyatı ile memnuniyet yaratan bu tarz çadır sistemleri, geçici depolama işlerini kolaylaştırır. Yalıtımlı ya da yalıtımsız seçenekleriyle ihtiyaçlara eksiksiz yanıt verir. İnşaatlarda, fabrikalarda, lojistik departmanlarda oldukça rağbet gören lojistik çadır modelleri, farklı boyutları ve özellikleri ile ön plana çıkar. Ayrıca istenen yere rahatlıkla getirilebilmesi ve kısa sürede kolaylıkla monte edilebilir olması size avantaj sağlar. Böylece işinize ara vermeden devam edebilir, kapalı alan ihtiyaçlarınızı zahmetsizce karşılayarak verimliliğinizi artırabilirsiniz.

Depo Çadırları

Depo Çadırları

Depo çadırları; gıda, elektronik, giyim, sıvı malzeme olmak üzere birçok farklı sektöre yönelik depo alanları oluşturabilir. Endüstriyel alanda sıklıkla tercih edilen uzun süreli olarak kullanıma uygundur. Özellikle serinde saklanması gereken gıdalar için uygun ortamı sağlamak amacıyla serin tutan depo çadırları imal edilir. Depo çadırı alırken dikkat edilmesi gerekenler arasında en başta ürünün kalitesi gelir. Ürün alınacak olan firmanın ne kadar güven verdiği, kendi ürünlerine ne kadar güvendiği burada en büyük belirleyicidir. Çadır modellerinin garanti kapsamında olması, doğa ve çevre şartlarına dayanıklı olması önemlidir. Ayrıca saklanacak ürün için gerekli ısı şartlarını sağlayabilmesi, depo amacıyla çadır alırken dikkat edilmesi gereken şeyler arasındadır.

Şantiye Çadırları

Şantiye Çadırları

Günümüzde en çok tercih edilen çadır sistemlerinden biri olan şantiye çadırı modelleri, şantiye alanlarında personellerin ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla kullanılır. Personellerin yemekhane ihtiyaçlarından yatakhane gereksinimlerine kadar her konuda pratik çözümler sunan bu tarz çadır sistemleri, kapalı alan ihtiyaçları için mükemmel bir tercih olarak karşınıza çıkar. Dilerseniz karşılama ve depolama amacıyla da tercih edebileceğiniz şantiye çadırları çok çeşitli modellerde ve özelliklerde üretilerek beğeninize sunulur. Bu sayede beklentileriniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda ideal seçeneklere anında ulaşma imkânınız olur. Düşük maliyetli olmasının yanı sıra kurulumu ve söküm süreci oldukça pratik olan bu tarz ürünler, hafifliği sayesinde de kolay taşınabilir özelliktedir. Ayrıca dayanıklılığıyla uzun ömürlüdür ve güvenli kullanım imkânı sunmasıyla oldukça avantajlıdır. İşlevsel ve fonksiyonel tasarımlarıyla öne çıkan seçeneklere ulaşmak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Endüstriyel Çadırlar Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Endüstriyel çadır modelleri nelerdir?
Özellikle uzun süreli kullanımlar için ideal bir tercih olan endüstriyel çadır modelleri, aynı zamanda orta ve kısa vadeli kapalı alan ihtiyaçları için de etkili çözümler olarak karşımıza çıkar. Farklı ihtiyaçlara ve beklentilere yanıt verecek çeşitlilikte olan bu modeller, özellikle hangar, depo, bakım onarım, tarım gibi farklı amaçlarla kullanım imkânı sunar. Firmamız bünyesinde yer alan seçeneklere göz atarak doğru çadır modeline ulaşabilirsiniz. Özellikle S-Line, M-Line, H-Line ve T-Line serilerini inceleyebilir, projenize özel tercihler yapabilirsiniz.
Endüstriyel çadırlar hangi sektörler için uygundur?
Çok çeşitli amaçlarla kullanılan endüstriyel çadırlar, birbirinden farklı sektörlerde kapalı alan ihtiyaçlarına eksiksiz yanıt verir. Üretim, bakım, onarım, lojistik, depo, şantiye için özel olarak tasarlanmış çadır sistemleri bulunur. Böylece çok çeşitli endüstriyel alanlarda farklı amaçlarla kullanım olanağı sunan çadır sistemlerine sahip olabilirsiniz. İhtiyaçlarınız ve beklentileriniz doğrultusunda çadır sistemlerinin kapasitesine karar verebilir, sahip olması gereken özellikleri belirleyebilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz her zaman uzmanlarımızdan profesyonel destek alabilir, en doğru seçeneğe kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Endüstriyel çadır seçiminde nelere dikkat etmeliyiz?
Birbirinden farklı seçeneklerle beğeninize sunulan endüstriyel çadır sistemleri, zengin bir seçenek yelpazesine sahiptir. Bu nedenle seçim sürecine oldukça dikkat edilmesi gerekir. Bu tür çadır sistemlerinde yapı ve çalışma sistemi güvenliği büyük önem taşır. Özellikle iş güvenliği ve sağlıklı çalışma standartları en iyi şekilde oluşturulmuş olmalıdır. Ayrıca çadırın mevsimsel koşullara ve dış faktörlere karşı dayanıklı olması gerekir. Bu sayede konforlu ve sorunsuz bir kullanım elde edilebilir. Bunların yanı sıra esneklik ve çok yönlü kullanım olanağı sunan seçeneklere yönelmek size avantaj sağlar. Firmamız bünyesindeki modeller aradığınız her şeyi size sunar. Böylece beklentileriniz doğrultusunda üstün kalitedeki bu modeller arasından tercihinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.
Endüstriyel çadır kiralaması nasıl yapılmaktadır?
Farklı ölçülerde ve özelliklerde endüstriyel çadırları alabileceğiniz gibi, kiralama hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. Böylece dönemlik ihtiyaçlarınızı ya da farklılaşan gereksinimlerinizi eksiksiz bir şekilde karşılayabilirsiniz. Ayrıca kapalı alan ihtiyaçlarınızı çok daha ekonomik bir şekilde gidermenin avantajını yaşayabilirsiniz. Bu noktada ne kadar süreliğine nasıl bir çadır ihtiyacınız olduğunu belirlemeniz gerekir. İhtiyaçlarınız ve beklentileriniz doğrultusunda en doğru seçeneğe bütçenizi zorlamadan erişebilir, maliyetlerinizi büyük oranda azaltabilirsiniz. Seçim sürecinde uzman ekibimizden profesyonel destek de alabilir, seçimlerinizi kolay hale getirebilirsiniz.
Endüstriyel çadırları satın alabilir miyiz?
Sadece kiralama değil, satın alma işlemi de gerçekleştirebileceğiniz firmamız bünyesinde endüstriyel çadır ihtiyacınızı daimi olarak karşılayabilirsiniz. Kullanım alanına ve amacına göre beklentilerinize yanıt veren endüstriyel çadır modellerini belirleyebilir, bunlar arasından sizin için en ideal olarak yönelebilirsiniz. Dilerseniz projenize özel detaylarla bezenmiş çadır sistemlerinden de yararlanabilirsiniz. Böylece her açıdan size hitap eden seçeneklerin sahibi olabilir, uzun yıllar boyunca üstün kalitedeki çadır sistemlerini kullanmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.
Endüstriyel çadırlarının özellikleri nelerdir?
Endüstriyel çadırların özellikleri modelden modele değişiklik gösterse de bünyemizde yer alan çadır sistemlerinin ortak birçok özelliği ve avantajı bulunur. Üstün kalitedeki çadır sistemleri, farklı mevsim koşullarına göre koruma sağlar ve konforlu bir kullanım imkanı sunar. Ayrıca güvenli deneyim sunarak hem insanların rahat etmesi sağlanır hem de muhafaza edilen malzemelerin zarar görmesi engellenir. Hızlı kurulum imkanı sunan bu çadırların kullanımı da oldukça pratiktir. Dilediğiniz yerde hemen kurulum gerçekleştirmek mümkün olur. Farklı ölçüleri bulunan çadır sistemleri her ihtiyacınıza yanıt verecek çeşitliliktedir. Dilediğiniz zaman bizimle iletişime geçerek aydınlatmadan havalandırmaya kadar sayısız özelliğiyle karşınıza çıkan modeller arasından tercihinizi yapabilirsiniz.
Endüstriyel çadırlar projeye uygun kişiselleştirilebilir mi?
Evet, konusunda uzman satış ve tasarım ekibimiz, projenize uygun tüm ihtiyaçlarınızda size hizmet vermek için yanınızdadır. Çatı seçenekleri, cephe kaplamaları, zemin ve kapı alternatifleri, aydınlatma, iklimlendirme vb. tüm teknik detaylar projenizin ihtiyaçlarına uygun olacak şekilde değerlendirilerek RÖDER ekibi ve diğer çözüm ortaklarımız tarafından sonuca ulaştırılarak, projeler a’dan z’ye anahtar teslim olarak tamamlanır.
Thermo-Roof çatı sistemi nedir?
Thermo-Roof çatı branda kaplaması RÖDER teknolojisi ile tasarlanmış ısı yalıtımı sağlayan çatı teknolojisidir. Thermo-Roof çatı sistemi çift kat brandadan oluşmakta olup; özel hava pompaları ve tahliye boruları yardımıyla bu iki branda arasında sürekli bir durgun hava tabakası oluşması sağlanmaktadır. Yaz ve kış aylarında uygun hava koşullarını sağlayan Thermo-Roof çatı sistemi sayesinde yapının içinde yoğuşma problemi engellenmekte olup, ısıtma ve soğutma masraflarında tek kat brandalı yapılara göre %50 oranında tasarruf sağlanmaktadır. Ayrıca, Thermo-Roof çatı sisteminde yarı saydam branda tercih edildiğinde yapının içinde gün ışığından faydalanılabilmektedir.
Endüstriyel çadırların bakımı nasıl olmalıdır?
Endüstriyel çadırların uzun süre dayanması ve ilk günkü performansıyla hizmet vermesi açısından bakımı oldukça önemlidir. Peki, endüstriyel çadırların bakımı nasıl olmalıdır? Endüstriyel çadırlar, kullanıcıların kendi imkânlarıyla ve geleneksel temizlik yöntemleri ile temizliğinin ve bakımının yapılabileceği bir boyuta veya yapıya sahip değildir. Bu tarz çadırların çoğu büyük işletmelerde ya da kurumsal firmalarda tercih edilir. Ürünlerin kısa dönem kiralama hizmetlerinde gerekli tüm bakımları yapılıp temiz bir şekilde teslimi gerçekleştirilir. Uzun dönem kiralamalarda ya da satın alımlarında ise tüm bakım ve temizlik işlemleri profesyonel ekipler tarafından yapılır. Bunun dışında endüstriyel çadır modelleri için herhangi bir bakıma ya da temizlik sürecine ihtiyaç yoktur.
Endüstriyel çadır fiyatları nasıl belirlenir?
Endüstriyel çadır fiyatları nasıl belirlenir sorusunun yanıtı oldukça kapsamlıdır. Çünkü endüstriyel tarz çadırların fiyatları pek çok unsur kapsamında şekil alır. Bu noktada net bir rakam vermek mümkün değildir. Endüstriyel çadır fiyatları için oldukça geniş bir skala söz konusudur. Fiyat skalasının belirlenmesinde ürünlerin tüm özellikleri büyük oranda rol sahibidir. Üretim malzemesi, bu noktada son derece önemlidir. Aynı zamanda ürünlerin boyutları da fiyat aralıkları üzerinde doğrudan etkili olur. Ürünlerin boyutu büyüdükçe fiyat aralıklarında da farklılıklar meydana gelir. Bunun yanı sıra ürünlerin hangi alanlar ve amaçlar için kullanılacağı da önemlidir. Belirlenen olan satış rakamları oldukça geniş yelpazede olup farklı bütçelere hitap edecek şekildedir.
Satılık endüstriyel çadırlar hangi boyutlarda mevcuttur?
Çok geniş sektörde birçok kullanım alanı bulan endüstriyel çadırlarla alakalı olarak sıklıkla satılık endüstriyel çadırlar hangi boyutlarda mevcuttur sorusu gündeme gelir. Satılık endüstriyel çadır modellerinde farklı boyut seçenekleri vardır. 5m x 7.5m x 10m ölçülerine sahip modeller, her dönem yoğun ilgi görür. Skalada 12.5m x 15m gibi ölçülere sahip modellere de denk gelmek mümkündür. 17.5m x 20m gibi büyük ölçülere sahip modeller, özellikle geniş alanlarda sık sık tercih edilir. Bununla beraber model yelpazesi incelendiği zaman 10m x 12.5m x 15m, 17.5m x 20m x 22.5m da ya da 25m x 27.5m x 30m ölçülere sahip seçeneklere de denk gelmek mümkündür.
Endüstriyel çadır satın aldıktan sonra müşteri desteği ve garanti hizmetleri nelerdir?
Endüstriyel çadır satın alan pek çok kişi ve kurum için hem müşteri desteği hem de garanti hizmetleri büyük önem arz eder. Firma olarak endüstriyel çadır satın aldıktan sonra müşteri desteği ve garanti hizmetleri nelerdir sorusuna yüksek müşteri memnuniyetimizle cevap verebiliriz. Çünkü endüstriyel çadır satın aldıktan sonra Röder ailesi olarak, her zaman müşteri temsilcisi ekiplerimiz ile destek vermekteyiz. Web sitemiz üzerinden de müşteri temsilcilerimize ulaşım sağlayıp merak ettiğiniz ya da ihtiyaç duyduğunuz alanlarda destek alabilirsiniz. Ürünlerimizin garanti süresi ise modele göre farklılık gösterebilir. Bu noktada ise hem iletişim numaralarımızdan hem de web sitemiz üzerinden bilgi alma imkânı söz konusudur.
Katalog İncele Projeleri İncele +90 216 340 89 10
Daha Fazla Bilgi