TÜM SPOR DİSİPLİNLERİ İÇİN ÖZEL TASARLANMIŞ KAPALI ALAN ÇÖZÜMLERİ

Spor Çadırları

SPOR SALONU ÇADIRLARI
FUTBOL SAHASI ÇADIRLARI
BASKETBOL SAHASI ÇADIRLARI
YÜZME HAVUZU ÇADIRLARI
TENİS KORTU ÇADIRLARI
JİMNASTİK SALONU ÇADIRLARI
İZLEYİCİ AĞIRLAMA ÇADIRLARI

TÜM SPOR DİSİPLİNLERİ İÇİN ÖZEL TASARLANMIŞ KAPALI ALAN ÇÖZÜMLERİ

RÖDER, tüm spor disiplinlerinin ihtiyaçlarına özel tasarlanabilen modüler kapalı alan çözümleri sağlıyor. Yapılar 10 metre eninden 40 metre enine kadar temiz açıklıklı, kolonsuz alanlar sunuyor. Uzun ömürlü çelik konstrüksiyonu sayesinde yıllarca kullanılabilen yapılar, istenildiğinde hiçbir malzeme kaybı olmadan taşınarak yeniden kurulabiliyor.

Projeler, tüm spor disiplinleri için donanım seçenekleri ile birlikte anahtar teslim sunulurken, mekanlar hem açık hem de kapalı kulanım avantajına sahip olabiliyor. 61 yıllık RÖDER tecrübesi ve alanında güçlü referanslar ile RÖDER, hem satın alma, hem de uzun dönem kiralama seçenekleri sunuyor.

IVAN TROGRLIC TENİS KORTU, ALMANYA

RÖDER Grup Almanya tarafından hayata geçirilen projede, 20 metre genişlik ve 35 metre uzunluga sahip H-Line Polygon Serisi kapalı alan çözümü kullanılmıştır. Yapıda ısıtma ve soğutma masraflarında tek kat brandalı yapılara göre %50 oranında tasarruf saglayan Thermo-Roof çatı sistemi uygulanmıştır. Cephelerde ise hava koşullarına göre açılabilen ve kapanabilen hareketli cam panel sistemi tercih edilmiştir. Yapı istenildiğinde hiçbir malzeme kaybı olmadan farklı bir alana taşınarak tekrar kurulabilmektedir.

Alan 700m2
Yapı Sistemi 1
Kurulum Süresi 2 Hafta
Uzunluk 35m

TÜRKİYE JİMNASTİK FEDERASYONU, İZMİR

Türkiye Jimnastik Federasyonu sporcuların olimpiyatlara hazırlanacağı kapalı alan ihtiyacında RÖDER Çadır Sistemleri'ni tercih etmiştir. Kapalı spor salonu amacı ile kullanılmış olan H-Line Polygon Serisi çadır sistemi toplam 2.200 m² 'lik kapalı alan sağlamaktadır. Kurulumu 3 hafta süren proje beton zemin, temel aydınlatma, havalandırma, pencere ve kapı sistemleriyle anahtar teslim sunulmuştur. Projede yan cephelerde sandviç panel uygulaması yapılmıştır.

Alan 2.200m2
Yapı Sistemi 2
Kurulum Süresi 3 Hafta
Uzunluk 55m

2012 YAZ OLİMPİYATLARI, İNGİLTERE

İngiltere'de düzenlenen 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda mevsim koşullarından bağımsız hızlı ve pratik kapalı alan çözümleri sunan RÖDER Çadır Sistemleri tercih edilmiştir. Projede, kapalı yüzme havuzları, kapalı antrenman alanları gibi farklı alanlar ihtiyaçlar doğrultusunda tasarlanmıştır. Yapılarda ısıtma ve soğutma masraflarında tek kat brandalı yapılara göre %50 oranında tasarruf sağlayan Thermo-Roof çatı sistemi uygulanmıştır.

Alan 7.500m2
Yapı Sistemi 1
Kurulum Süresi 7 Hafta
Uzunluk 100m
Spor Salonu Çadırları

Spor Salonu Çadırları

Spor sağlıklı yaşam için gerekli en önemli unsurlardan biridir. Ancak mevsim şartları yüzünden, yaz veya kış her zaman açık alanlarda spor yapmak mümkün olmayabilir. Yazın güneşin yakıcı sıcakları, kışın ise rüzgâr, yağmur veya kar spor açık mekânlarda yapılmasının önünde büyük bir engel olabiliyor. Bu ve bunun gibi sorunların çözümü için en iyi alternatiflerin başında kapalı spor salonu çadırları gelir. Spor salonlarının kapalı alanlarda olması konforlu ve rahat bir spor aktivitesi yapılmasına imkân verir. Kapalı tarzdaki spor salonlarında, mevsim şartlarında etkilenmeden bireysel veya grup spor aktivitelerini yapmak mümkün hale gelebilir. Yüzmeden futbola, basketboldan atletizme kadar birçok spor bu mekanlarda rahat bir şekilde yapılabilir.

Futbol Sahası Çadırları

Futbol Sahası Çadırları

En sevilen spor dallarından biri olan futbolun her türlü hava koşulunda oynanabilmesi için kapalı alanlara da ihtiyaç duyulur. Bu noktada ekonomik ve pratik çözümlerden biri olan futbol sahası çadırı, yağmurlu, rüzgârlı ya da güneşli havalarda sorunsuz bir şekilde futbol maçı yapılmasına imkân tanır. Futbolun spor disiplinine uygun şekilde tasarlanarak üretilen bu tarz çadır sistemleri, modüler yapısıyla da kullanıcılarına büyük kolaylık sağlar. Geniş ve ferah şekilde tasarlanarak üretilen, konforlu bir deneyim sunan futbol sahası çadırları, uygun aydınlatması ve yalıtım özellikleriyle dikkatleri üzerine çeker. Kolonsuz yapısıyla beğeni toplar ve dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü deneyim sunar. Olumsuz hava şartlarına da fazlasıyla dirençli olan modeller, uzun yıllar boyunca ilk günkü formunu koruyarak güvenli kullanım alanı sağlar.

Basketbol Sahası Çadırları

Basketbol Sahası Çadırları

Dikkat çeken özellikleriyle ve sunduğu avantajlarla ön plana çıkan basketbol sahası çadırı, geniş kapasitesiyle ferahlık sağlar. Basketbol maçının yapılacağı alana ek olarak bekleme salonu, dinlenme yeri, yemek salonu veya soyunma odası gibi pek çok farklı amaca hizmet eden bölümleriyle de konforlu ve rahat kullanım imkanı sunar. Bu nedenle her ihtiyaca ve beklentiye yanıt veren kapalı alan çözümleri üretilir. İşlevselliğinin ve kullanışlılığının yanı sıra dayanıklılığıyla da beğeni toplayan basketbol sahası çadırları, sahip olduğu ek donanımlarla da maksimum memnuniyet yaratır. Kullanım sürecinde sahip olduğu özellikleriyle ilgi gören bu çadır sistemlerinin tasarımları da göz alıcıdır. Estetik bir duruş sergileyen modeller, modern ve çağdaş çizgilerle bezenerek özenle üretilir. Bu tür çadır sistemleri ulaşmak ise oldukça kolaydır. Yapmanız gereken tek şey bizimle iletişime geçmek olur.

Yüzme Havuzu Çadırları

Yüzme Havuzu Çadırları

Her mevsim kullanılabilir olmasıyla dikkatleri üzerine çeken yüzme havuzu çadırı, istenen herhangi bir zaman yüzme aktivitesinin yapılmasına imkan tanır. Bu tür spor organizasyonları için özenle tasarlanarak üretilen bu tür çadırlar, düşük maliyetli çözümler sunmasıyla öne çıkar. Ekonomik olmasının yanı sıra pratik ve kullanışlı olan modeller, geniş bir kullanım alanı sunarak ferahlık sağlar. Üstün kalitedeki malzemelerden yapılarak dayanıklılığı maksimum seviyeye çıkaran yüzme havuzu çadırları, yağmur ve rüzgâr gibi olumsuz hava şartlarına karşı da dayanıklılık sağlar. Ayrıca ısı yalıtımlı yapısıyla konforlu bir alan sağlayarak rahat hissetmenize imkan tanır. Kış aylarında soğuktan koruyan modeller, sıcak yaz günlerinde de güneşten korunmanıza olanak sunar. Sadece yüzme yarışlarında değil, antrenmanlar ve hobi amaçlı da kullanılabilir olan bu tasarımlar, ihtiyaçlarınız ve beklentileriniz göz önünde bulundurularak üretilir.

Tenis Kortu Çadırları

Tenis Kortu Çadırları

Tenis kortlarında aktif olarak zaman geçiren kişiler için dört mevsim kullanılabilir olan kapalı alanlar ideal çözümler sunar. Yağmurlu ya da karlı havalarda dahi konforlu bir kullanım alanı sunan tenis kortu çadırı modelleri, bu sporun yapılabilmesi adına uygun koşullara sahip bir şekilde üretilir. Kolay kuruluma imkan tanıması ve pratik taşınabilir olması bu tür çadırların tercih edilirliğini fazlasıyla etkiler. Avantajlı fiyatlar üzerinden elde edilen tasarımlar, gün geçtikçe daha fazla kullanım alanı bulur. İster otelde, ister spor kulübünde isterseniz de tatil köyü gibi alanlarda rahatlıkla kullanılabilen tasarımlar, sunduğu avantajlarla herkesin beğenisini toplar. Rüzgardan etkilenmeyen, yağmura ve sıcağa karşı koruma sağlayan, düşük maliyetli olan ve dayanıklılığıyla uzun ömürlü olan tenis kortu çadırları ve sistemleri için bizden destek almanız yeterlidir.

Jimnastik Salonu Çadırları

Jimnastik Salonu Çadırları

Konforlu ve ferah kullanım alanı sunan jimnastik salonu çadırları, geniş yapısıyla ve yüksek kapasiteli tasarımıyla maksimum memnuniyet yaratır. Kolonsuz tasarlanması sayesinde kullanışlı ve fonksiyonel kullanım olanağı tanıyan çadır sistemleri, uzun süreli kullanım şansını sizlere tanır. Uzun yıllar boyunca kullanılabilen tasarımların montajı ne kadar kolaysa sökülüp taşınması da aynı oranda kolaydır. Hafif tasarımıyla kolaylıkla taşındığı için istenen her yerde jimnastik salonu oluşturmak mümkün olur. İsteğe göre açık ya da kapalı mekan oluşturmanıza olanak sunan çadırlar, rüzgardan ya da yağmurdan da etkilenmez. Böylece güvenli alan yaratmanıza yardımcı olur. Bütçe dostu ve uzun ömürlü olmasıyla kullanıcıların gözdesi olmayı başarır. Hava sirkülasyonunun yapılmasına da imkan tanıyacak şekilde üretilen bu çadırlarda antrenman yapmak için sağlıklı koşullar oluşturulur. Bu sayede endişe etmeden kullanım gerçekleştirebilir, aydınlatma, ısıtma sistemleri gibi ek donanımlardan da destek alabilirsiniz.

İzleyici Ağırlama Çadırları

İzleyici Ağırlama Çadırları

Çok çeşitli spor faaliyetleri için özenle tasarlanan sayısız çadır modeli olduğu gibi, müsabakaları izlemeye gelenler için ideal izleyici ağırlama çadırları da bulunur. Bu çadırlar izleyicilerin maç boyunca kendilerini rahat hissetmelerini ve karşılaşmanın doyasıya keyfine varmalarını sağlar. Konforlu ve kullanışlı yapısıyla dikkatleri üzerine çeken bu tarz çadır sistemleri, estetik tasarımıyla da ön plana çıkar. Şık ve modern bir duruş sergileyen çadırlar, sunduğu tüm avantajlara rağmen düşük maliyetli olmasıyla beğeni toplar. Hem avantajlı fiyatlarla hem de üstün özelliklerle beğeninize sunulan izleyici ağırlama çadırı modellerinin kurulumu pratiktir. Kısa sürede montajını yapabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Taşınabilir olmasıyla da dikkat çeken ürünler, aynı zamanda uzun ömürlü olması sayesinde ek masraflara neden olmaz. Farklı boyutlarda tasarlanarak üretilen ve yüksek kapasitesiyle ihtiyaçlara eksiksiz yanıt veren seçenekler için hemen şimdi bizimle iletişime geçebilir, beğendiğiniz modellerin siparişini vererek kapalı alan gereksinimlerinizi karşılayabilirsiniz.

Spor Çadırları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Spor faaliyetleri için kullanılan çadır modelleri hangileridir?
Günümüzde oldukça yaygın olan spor faaliyetleri için çok çeşitli çadır modelleri bulunur. Farklı alanlarda birbirinden farklı sportif etkinliklerin yapılabilmesi için kullanılan bu çadır modellerinin büyük yapıda olması önemlidir. Tüm seriler spor alanında kullanılabilir. T-Line, H-Line, Polygon ve H-Line Polygon modelleri daha ağırlıklıdır. Kullanım alanınıza ve amacınıza yönelik bu çadırlar arasından seçim yaparak konforlu ve fonksiyonel kullanım gerçekleştirmeniz mümkün olur. Kapasitesine, dayanıklılığına ve özelliklerine göre değişiklik gösteren bu modelleri inceleyerek tercihinizi yapabilirsiniz.
Spor çadırlarının kullanım alanları nelerdir?
Spor çadırları zengin bir seçenek yelpazesine sahiptir çünkü oldukça farklı kullanım alanları mevcuttur. Spor salonu, futbol sahası, basketbol sahası, yüzme havuzu, tenis kortu, jimnastik salonu, izleyici ağırlama salonu gibi sayısız alanda kapalı alan ihtiyacını karşılayan seçenekler bulunur. Böylece sportif faaliyetler için uygunluk gösteren modellere ulaşmak mümkün olur. Bunların her biri geniş ve ferah kullanım alanı sunar. Kapasitesine ve niteliklerine göre çeşitlilik gösteren spor çadırları farklı ihtiyaçlara yanıt verdiği için maksimum memnuniyet yaratır. Bu nedenle kullanım amacınızı göz önünde bulundurarak seçim yapabilir, benzersiz deneyimlerin yaşanması adına doğru adımlar atabilirsiniz.
Spor çadırlarının maliyetleri nasıl belirlenmektedir?
Her çadır sisteminde olduğu gibi spor çadırları da söz konusu olduğunda maliyetler en fazla merak edilen konu olur. Betonarme yapılara göre çok daha pratik ve ekonomik olan spor çadırlarının maliyetleri birçok faktöre bağlı olarak değişir. Bu noktada çadırın büyüklüğü, ısıtma ve soğutma sistemleri, yalıtım özellikleri, aydınlatma sistemleri, zemin sistemleri, ses sistemleri ve giriş çıkış sistemleri gibi unsurlar maliyetler üzerinde belirleyici olur. Ayrıca kişisel ihtiyaçlara göre ek donanımlar ve ekipmanlar da maliyeti değiştiren ögelerden olur. Bu nedenle öncelikle ihtiyaçlarınıza yönelik çadır özelliklerini belirlemeniz ve ortaya çıkan maliyet hakkında fikir edinmeniz gerekir. Bu noktada firmamız bünyesinde yer alan uzman ve deneyimli ekibimiz size yol gösterici olur.
Spor çadır üretimlerinde kullanılan malzemeler nelerdir?
Spor çadır üretimlerinde kullanılan malzemeler çeşitlilik gösterir. Bununla birlikte bu tür çadır sistemlerinde özellikle naylon ve polyester içerikli kumaşlardan yararlanılır. Tercih edilen kumaşlar ise genel olarak her iki tarafı PVC kaplı polyester kumaş özellikli olur. Bu sayede oldukça dayanıklı ve kullanışlı çadır sistemlerine ulaşmak mümkün hale gelir. Özellikle PVC kaplı kumaştan yapılan modellerde su geçirmez özellik bulunur. Ayrıca fazlasıyla sağlam olan modeller, uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Bu tür çadır sistemlerinin hafif olması da çok önemlidir. Bünyemizde yer alan çadırlar ise oldukça hafif olduğu için pratik ve kolay kullanım olanağı sunar.
Spor çadırlarının dayanıklılık oranı nedir?
Yapısal olarak kaliteli ve konforlu bir tasarıma sahip olan spor çadırlarının dayanıklılık oranı maksimum düzeydedir. Firmamız bünyesinde sizlere sunulan çadır sistemlerinde özellikle ağırlığa, su geçirmezliğe, dikiş özelliklerine, kurulum kolaylığına, kolay muhafaza edilebilir olmasına ve yanmaz özellikte olmasına özen gösterilir. Böylece her açıdan maksimum memnuniyet yaratan tasarımlara ulaşmanız kolaylaşır. Portatif özellikte olan ve hafifliği nedeniyle kolaylıkla taşınabilir olan spor çadır sistemleri olumsuz hava şartlarında bile konforlu ve güvenli bir alan yaratmanıza imkan tanır.
Spor çadırları kiralaması yaparken hangi adımları izlemeliyiz?
Spor çadırları belirli dönemlerde kullanılacağı zaman kiralama hizmetlerinden sıklıkla yararlanılır. Siz de daimi bir çadır almak yerine kiralama yöntemine başvurabilir, çok daha düşük bir maliyetle çadır ihtiyacınızı eksiksiz bir şekilde karşılayabilirsiniz. Bu noktada atmanız gereken adımların başında ise kullanım amacınızı, kullanım alanınızı ve kapasite ihtiyacınızı belirlemek gelir. Böylece beklentileriniz doğrultusunda en ideal spor çadır modellerine ulaşabilir, bunları kiralayarak kapalı alan ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Ayrıca özel istekleriniz varsa bunları bize belirtebilir ve ek donanımlarla sunduğumuz çadır sistemlerinden maksimum fayda elde edebilirsiniz.
Spor çadırlarını nasıl satın alabiliriz?
Şayet daimi olarak belirli özelliklere sahip bir çadırın sahibi olmak istiyorsanız kiralama yöntemi yerine satın alma işlemlerini tercih edebilirsiniz. Standart olarak tasarlanmış olan spor çadırlarını inceleyebilir ve bunlar arasından seçim yapabilirsiniz. Kişisel taleplerinize göre çadır sistemlerinin özgün niteliklere sahip olmasını da sağlayabilirsiniz. Bu aşamada spor çadır sisteminden neler beklediğinizi belirlemeniz ve ihtiyaçlarınıza karşılık veren seçeneklere sahip olmanız önemlidir. Seçim sürecinde uzman ekibimizde size rehberlik ederek doğru tercihler yapmanıza olanak sunar. Üstün kaliteye mümkün olan en uygun fiyatlarla ulaşmanızı sağlayan firmamız, her zaman hizmetinizdedir.
Spor çadırlarının özellikleri nelerdir?
Spor çadırlarının özellikleri oldukça çeşitlidir. Zengin bir model çeşitliliğine sahip olan Big Tent serisine göz atarak dilediğiniz özelliklere sahip olan seçeneklere zahmetsizce ulaşabilirsiniz. Ayrıca beklentilerinize bağlı olarak özel taleplerinizi de bize iletebilir, çadır sisteminin tam da istediğiniz gibi olmasını sağlayabilirsiniz. Geniş kapasiteli olan bu çadır sistemleri farklı ölçülerde tasarlanarak beğeninize sunulur. Hem spor faaliyetlerinin yapılacağı alan için çadır talep edebilir hem de bekleme salonu, dinlenme yeri ya da yemek salonu gibi alanlar için tercihlerde bulunabilirsiniz. Böylece her ihtiyaca uygun seçimler yaparak kusursuz bir çadır sisteminin sahibi olabilirsiniz. Röder olarak sizlere sunduğumuz birbirinden cazip seçenekleri inceleyebilir, her bir çadır sisteminin özelliklerine göz atarak en doğru kararı verebilirsiniz.
Katalog İncele Projeleri İncele +90 216 340 89 10
Daha Fazla Bilgi