SATIŞ NOKTALARI İÇİN FARK YARATAN KAPALI ALAN ÇÖZÜMLERİ

Ticaret Çadırları

SATIŞ OFİS ÇADIRLARI
SATIŞ NOKTASI ÇADIRLARI
SHOWROOM ÇADIRLARI
OUTLET ÇADIRLARI
FABRİKA SATIŞ ÇADIRLARI

SATIŞ NOKTALARI İÇİN FARK YARATAN KAPALI ALAN ÇÖZÜMLERİ

RÖDER, tüm dünyada hızlı, kolay ve farklı tasarımlar sağlayan satış noktaları sunuyor. Yapılar, kurumsal imaja ve mimari taleplere uygun özel tasarımlar ve uygulamalar ile zenginleştirilebilirken, kolay ve hızlı kurulum ile zaman tasarrufu sağlanıyor.

İstenilen alana, istenilen büyüklükte kurulabilen yapılar, demonte edilerek farklı mekan ve zamanlarda yeniden kurulabiliyor. Alev yürütmezlik sertifikası bulunan ürünler, aynı zamanda uygun maliyet avantajına sahip. 61 yıllık tecrübe ve dünya çapında referanslara sahip olan RÖDER, kiralama ve satın alma seçenekleri ile projelere en uygun planlamayı sunuyor.

REEBOK SATIŞ NOKTASI, LONDRA

RÖDER Grup İngiltere tarafından hayata geçirilen projede, proje konseptine uygun tasarım imkanı sunan Solution Serisi çadır sistemi kullanılmıştır. Standart panel sistemi üzerine uygulanan cephe giydirmeleri ile yapı fark yaratan bir satış noktası olma özelliğine sahip olmuştur. Isı yalıtımı sağlayan Thermo-Roof çatı sistemi Solution Serisi çadır sistemleri dahilinde standart olarak uygulanmıştır.

Alan 400m2
Yapı Sistemi 1
Kurulum Süresi 1 Hafta
Uzunluk 20m

NEF SATIŞ OFİSİ, İSTANBUL

Uzun yıllardır prestijli projelere imza atan NEF, Istanbul’da bulunan yeni inşaat projesinin satış ofisi olarak kullanılmak üzere RÖDER Çadır Sistemleri’ni tercih etmiştir. Hızlı ve pratik bir kapalı alan çözümü olarak hayata geçen yapı proje kimliğini yansıtacak cephe detaylarına sahiptir. Yapı içerisinde özel görüşme ve toplantı alanları oluşturularak, proje temel aydınlatma ve havalandırma uygulamaları ile anahtar teslim sunulmuştur.

Alan 400m2
Yapı Sistemi 1
Kurulum Süresi 1 Hafta
Uzunluk 20m

CFLD TİYATRO SALONU, ÇİN

RÖDER Grup Çin tarafından, tiyatro ve konser salonu olarak hayata geçirilen projede, proje konseptine uygun tasarım imkanı sunan Solution Serisi çadır sistemi kullanılmıştır. Standart panel sistemi üzerine uygulanan şişme cephe giydirmeleri ile yapı fark yaratan bir mimari esere dönüşmüştür. Yapı üzerinde 744 adet şişme panel uygulaması bulunurken, 1.050 m2 alan kapalı alan içerisinde 600 kişilik oturma kapasitesi mevcuttur.

Alan 1.050m2
Yapı Sistemi 1
Kurulum Süresi 6 Hafta
Uzunluk 35m
Satış Ofisi Çadırları

Satış Ofisi Çadırları

Satış amaçlı kullanılan ofisler için sıklıkla tercih edilen satış ofisi çadırları, kapalı alan ihtiyaçları için ideal seçenekler olarak karşınıza çıkar. Benzersiz tasarımlarıyla fark yaratan ve beklentileri en iyi şekilde karşılayan bu çadır sistemleri, hem kurumsal imajı geliştirir hem de mimari açıdan istenen detayları bünyesinde barındırır. Standart tasarımların yanı sıra kişiye özel donanımlarla da zenginleştirilen bu çadırların farklı ebatlarda seçenekleri bulunur. Bu sayede isteyen herkes kendi ihtiyaçlarına uygun modellere zahmetsizce ulaşabilir. Siz de satış amacıyla kullanabileceğiniz bu çadırlardan yararlanmak için bizden destek alabilir, bütçe dostu fiyatlar üzerinden kapalı alan ihtiyacınıza uygun modelleri tercih edebilirsiniz. Pratik kullanım imkanı sunan ve taşınabilir olması sayesinde fonksiyonel deneyim edinmenizi sağlayan bu modelleri inceleyebilir, doğru tasarımları belirleyerek kararınızı verebilirsiniz.

Satış Noktası Çadırları

Satış Noktası Çadırları

Ticaret için yaygın olarak kullanılan satış noktası çadırları ve modelleri, zengin seçenek yelpazesiyle tüm ihtiyaçlara ve beklentilere yanıt verir. Dayanıklı yapısıyla uzun süreli kullanım imkanı sunan ve olumsuz hava şartlarında dahi güvenli deneyim sağlayan modeller, ekonomik çözümler sunarak memnuniyet yaratır. Kolay taşınabilir olmasının yanı sıra hızlı ve basit kurulumuyla da ön plana çıkan tasarımlar, çok çeşitli modelleriyle satış noktaları için uygun seçenekleri beğeninize sunar. Geniş ve ferah alanlar sunan satış noktası çadırları seçenekleri farklı ebatlarda ve özelliklerde tasarlanarak üretilir. Satış performansını artırırken konforlu ve rahat alanlar da oluşturan bu tür çadır sistemleri, firmaların kimliğine uygun tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeker. Saygınlığı ve firma imajını geliştiren modeller, lüks ve modern çizgileriyle memnuniyet yaratır ve kullanışlı tasarımıyla da beklentileri karşılar.

Showroom Çadırları

Showroom Çadırları

Dikkat çekici sergilerin gerçekleştirildiği showroomlar için özel olarak tasarlanan ve her türlü ihtiyacın en iyi şekilde karşılanmasına olanak sunan showroom çadırları ve modelleri, birbirinden cazip tasarımlarıyla sıklıkla tercih edilir. Çok çeşitli sergilerin gerçekleştirilmesine olanak sunan showroom çadırları, birbirinden farklı tasarım detaylarıyla farklı ihtiyaçlara yanıt verir. Bu nedenle kullanım alanına ve amacına uygun olarak tercihlerinizi yapmanız büyük önem taşır. Sergileyeceğiniz malzemelerin türüne ve miktarına bağlı olarak çadır ebatlarını belirleyebilir, kurumsal kimliğinize uygunluk gösteren tasarımlar arasından tercihinizi yapabilirsiniz. Kapalı alan ihtiyaçlarına kusursuz şekilde yanıt veren ve düşük maliyetli çözümler sunan bu tarz çadırlar, proje bazlı özel tasarımlarıyla da ilgi toplar. Detaylı bilgi alarak ihtiyacınıza uygun seçeneklerden yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bünyemizde yer alan çadır modellerine göz atabilir, beğendiğiniz tasarımlardan destek alarak etkili çözümler üretebilirsiniz.

Outlet Çadırları

Outlet Çadırları

Ticari işletmelerin sıklıkla kullandığı çadırların başında outlet çadırları ve seçenekleri gelir. Ayrıca faaliyetlere, işletmelere özel olarak renk, alan veya giriş çıkış kısımları olması da bu tarz çadırların sağladığı faydalar arasındadır. Bu tarz çadırlar spor faaliyetleri olsun, depolama veya şantiyeler olsun insanları ve malzemeleri güneşten veya yağmurdan koruyarak güvenlik sağlar. Outlet çadırı, firmaların kısa süreli faaliyetlerinde kapalı yer sağlamak için sıklıkla tercih edilen çadır türleridir. Büyüklüğü, sağlamlığı ve isteğe uygun modifiye edilmesi bu çadırları kullanışlı kapalı alanlar haline getirir. Outlet çadırı seçenekleri, sağladığı faydaları ile özel veya ticari birçok amaç için kullanılır. İsteğe özel mimari giriş veya spesifik taleplerin yerine getirilmesi kolaydır. Farklı eklemeler veya çıkarmalar yapılabilir.

Fabrika Satış Çadırları

Fabrika Satış Çadırları

Üreticilerin doğrudan halka satış yaptığı yerler olarak bilinen fabrika satış noktaları için ideal özelliklere sahip çadırlardan sıklıkla destek alınır. Kapalı alan ihtiyaçları için ekonomik ve etkili çözümler olarak karşınıza çıkan fabrika satış çadırı modelleri, zengin seçenek yelpazesiyle dikkatleri üzerine çeker. Birbirinden farklı modelleriyle beklentilere yanıt veren ve satışların konforlu bir alanda yapılmasına imkan tanıyan bu çadır sistemleri, istenen ölçülerde ve özelliklerde tasarlanarak beğeninize sunulur. Bu nedenle de öncelikli olarak ihtiyaçlarınızı ardından da kullanacağınız çadırın hangi özelliklere sahip olması gerektiğini belirlemeniz önemlidir. Bu noktada en büyük yardımcınız olan firmamız, size en iyi şekilde rehberlik ederek doğru tasarımlara yönelmenize destek olur. Satış noktaları adına fark yaratan ve maksimum verim elde etmenize olanak sunan fabrika satış çadırları, hızlı ve kolay bir şekilde kurulmasının yanı sıra zahmetsizce istenen yere de taşınır. Böylece size pratiklik sunarken bütçenizi de korur.

Ticaret Çadırları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Ticaret çadırları hangi alanlarda kullanılmaktadır?
Günümüzde yaygın olarak tercih edilen ticaret çadırları, pek çok farklı amaca hizmet eder. Bu nedenle zengin bir seçenek yelpazesine sahiptir. Satış ofisi, satış noktası, showroom, outlet satış noktası ya da fabrika satış noktası gibi alanlarda aktif olarak tercih edilen bu çadır sistemleri, farklı özelliklere sahip şekilde tasarlanarak üretilir. Bu sayede isteyen herkes ticaret amacıyla bu ürünleri kullanma imkânına sahip olur. Ticari alanlarda kapalı alan ihtiyaçları için etkili çözümler üreten bu çadır sistemleri, dünya genelinde hızlı, kolay ve özgün seçenekleri bünyesinde barındırır.
Ticaret çadır sistemlerinde hangi model seçenekleri vardır?
Geniş bir kullanım alanı olan ticaret çadır sistemlerinde model seçeneği de oldukça fazladır. Bu sayede ticari alanlarda ihtiyaç duyulan kapalı alanlar oldukça düşük maliyetlerle elde edilebilir. Outlet çadırlarından satış ofisi çadırlarına kadar aradığınız her şeye ulaşabileceğiniz modellerin hem küçük hem de büyük boyutlu seçenekleri mevcuttur. Farklı ölçülerle tasarlanan bu modeller, çeşitli fonksiyonel özelliklerle tasarlanarak beğeninize sunulur. Ayrıca projeye özel tasarımlar da istek doğrultusunda oluşturulabilir. İhtiyaçlarınız ve kullanım alanınız doğrultusunda en uygun seçeneklere uzman ekibimizin desteğiyle ulaşabilirsiniz. Böylece düşük maliyetli, su geçirmez, dayanıklı ve uzun ömürlü seçeneklerin sahibi olabilirsiniz.
Ticaret çadır kiralamasını nasıl yapabiliriz?
Günümüzde en çok merak edilen konulardan biri de ticaret çadır kiralama işlemlerinin nasıl yapılacağıdır. Bu noktada öncelikle kullanım amacınıza uygun kapasitede seçeneklerden destek almanız gerekir. Ayrıca beklentilerinize yanıt veren özellikleri de modelin barındırması gerekir. Bu aşamada yanınızda olan firmamız, ihtiyaçlarınıza özel seçenekleri sizlerle buluşturuyor. Dilediğiniz takdirde avantajlı fiyatlarla kiralayabileceğiniz ticaret çadır sistemleri, sahip olduğu özelliklere ve ek donanımlara göre kiralanır. Detaylı fiyat bilgisi için bizimle iletişime geçmeniz yeterli olur.
Ticaret çadırlarını satın alırken nelere dikkat etmeliyiz?
Düşük maliyetler üzerinden kiralayabileceğiniz ticaret çadırlarını dilediğiniz takdirde satın almanız da mümkündür. Daimi çadır ihtiyaçlarınızı karşılamanıza imkân tanıyan bu tür çadır sistemleri; kapasitesine, yalıtım özelliklerine, aydınlatma seçeneklerine ve ek donanımlarına göre farklı fiyatlar üzerinden satışa sunulur. Bu nedenle öncelikle taleplerinize eksiksiz yanıt veren modelleri belirlemeniz ve bunlar için fiyat teklifi almanız doğru olur. Ayrıca isteğe göre kişiselleştirilmiş tasarımlardan da yararlanabilir, tam da ihtiyacınıza uygun olan ticaret çadırına sahip olabilirsiniz.
Ticaret çadırlarında ölçüler neye göre değişkenlik göstermektedir?
Ticaret çadırlarında ölçüler değişiklik gösterir. Bunun temel nedeni ise ticari faaliyetlerin gerçekleştirileceği alanlarda kapalı mekân ihtiyaçlarının farklılaşmasıdır. Kapasitesinden aydınlatma sistemleri, yalıtım özelliklerinden tasarım farklılıklarına kadar pek çok unsur modelden modele değişir. Özellikle ölçüler kullanım alanına bağlı olarak çeşitlenir. Çadırın kurulacağı alan ve çadırı kullanacak olan kişilerin sayısı ölçüler üzerinde fazlasıyla etkili olur. Bu nedenle hangi ölçülerde çadır sistemleri yöneleceğiniz konusunda profesyonel tavsiye almanız size avantaj sağlar.
Ticaret çadırlarının özellikleri nelerdir?
Farklı ihtiyaçlara uygun olarak tasarlanan ve yeni nesil teknolojilerden yararlanılarak üretilen ticaret çadırları, sahip olduğu özellikler bakımından çeşitlilik gösterir. Bununla birlikte bünyemizde bulunan tasarımlar hızlı ve kolay kurulum imkanı sunması ile dikkatleri üzerine çeker. Modüler sistem olarak tasarlanan bu çadırlar, ihtiyaca uygun olarak kişiselleştirilebilir olmasıyla da maksimum memnuniyet yaratır. Ticari alanlarda düşük maliyetle kapalı alan ihtiyacını karşılayan bu tarz çadır sistemleri, etkili çözümler olarak karşınıza çıkar ve uzun yıllar boyunca konforlu kullanım imkanı sunar. Dilediğiniz zaman bizimle iletişime geçerek bünyemizde yer alan ticaret çadır modellerini inceleyebilir, farklı sistemlerin sahip olduğu özellikleri görebilir bu şekilde de kendiniz için en doğru tercihi yapabilirsiniz.
Katalog İncele Projeleri İncele +90 216 340 89 10
Daha Fazla Bilgi