Kurumsal

Harita
23 satış ofisi
3 üretim tesisi
32 ülke

RÖDER, başta merkezi Almanya olmak üzere 32 ülkede en üst kalite seviyesinde ve dünya standartlarında çadır sistemleri üretim ve kiralama hizmeti veren uluslararası bir firmadır. Kuruluş yılı olan 1959'dan beri, projeleri amacına ulaştırmanın yolunun detayların kusursuz birleşmesinden geçtiğine inanan RÖDER, alanında oluşabilecek her türlü ihtiyacı karşılayabilecek nitelikte teknik ekip ve konusunda uzman çözüm ortaklarıyla birlikte çadır satış ve kirama hizmeti sunmaktadır.

RÖDER, global yönetim politikası çerçevesinde Türkiye’yi 3. üretim üssü olarak belirlemiştir. Düzce Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi’nde, 10.000 m²’si kapalı alan olmak üzere, 38.000 m² alan üzerine kurulmuş olan üretim tesisinde dünya standartlarında çadır brandası üretimi yapılmaktadır. RÖDER, her ay yaklaşık 20.000 m² çadır brandası üretip, tüm dünyaya Türkiye’den ihracat yapmaktadır. Düzce tesisi çadır sektöründe Türkiye’de yapılmış en büyük yatırım olma özelliği taşımaktadır.

60 Yıllık
Tecrübe
600 Takım
Çalışanı
5.500 Memnun
Müşteri
10.500 Başarılı
Proje
ÜRÜN VE ÜRETİM SÜREÇLERİNDE ÇEVRE DOSTU SÜRDÜRÜLEBİLİR TEKNOLOJİLER

ÜRÜN VE ÜRETİM SÜREÇLERİNDE ÇEVRE DOSTU SÜRDÜRÜLEBİLİR TEKNOLOJİLER

Doğal kaynakların her geçen gün daha da azaldığı günümüzde, üretimde sorumluluk ve çevresel önlemlerin alınması artık tam anlamıyla zorunlu hale gelmiş durumda. Bu anlamda, kurum ve kuruluşların doğaya verebilecekleri olası zararları sistemli bir bütünlük içinde azaltmayı hedefleyen EMAS Serfitikasyon Programı dahilinde, RÖDER tüm faaliyet alanlarında çevre dostu ve sürdürülebilir teknolojiler kullanıyor.

SÜRDÜREBİLİRLİK

% 95 ORANINDA YENİDEN
KULLANILABİLİR BİLEŞENLER

Katalog İncele Projeleri İncele +90 216 340 89 10
Daha Fazla Bilgi